Kućni red

Molimo cijenjene goste da prije dolaska u Holiday Dream apartmane detaljno pročitaju kućni red te da se istog pridržavaju prilikom boravka u apartmanu.

I OPĆE ODREDBE

Ovim se kućnim redom utvrđuju međusobni odnosi, odnosno dužnosti i prava davatelja usluga (u daljnjem tekstu: iznajmljivač) i korisnika usluga (u daljnjem tekstu: gost).

II PRAVA I DUŽNOSTI GOSTA

Gost ima pravo:

 1. Nesmetano koristiti apartman te sve uređaje i prostorije koje na osnovu ugovora i važećih propisa imaju pravo koristiti gosti.
 2. Nesmetano koristiti bazen, zajednički prostor oko bazena, solarni tuš i vanjski roštilj, a ugljen mora osigurati sam te nakon uporabe roštilja isti očistiti iz obzira prema drugim korisnicima.

Gostu nije dozvoljeno:

 1. Unošenje lako zapaljivog ili eksplozivnog materijala i materijala (stvari) s jakim i neprijatnim mirisom.
 2. Pušenje u apartmanu.
 3. Uvođenje domaćih i divljih životinja.
 4. Uvođenje u svrhu boravka, noćenja ili korištenja sadržaja apartmana osoba koje nisu prijavljene i evidentirane kao gosti apartmana.
 5. Ostaviti uključene električne uređaje (TV, klima uređaj, štednjak i sl.) prilikom svakog izlaska iz apartmana. Isto tako potrebno je zatvoriti ili osigurati prozore i vrata od propuha, te suncobrane i ostale stvari od vjetra. Molimo da na ovu stavku posebno obratite pozornost.
 6. Skakanje u bazen, i ulazak u bazen prije tuširanja (radi higijene i krema za sunčanje).
 7. Vješanje mokrih ručnika ili ostalih mokrih stvari na ograde.
 8. Samostalno korištenje stroja za pranje rublja. Osoba koja se brine za apartmane doći će na vaš zahtjev, tada joj možete predati svoj veš.
 9. Iznošenje svih predmeta, inventara i uređaja iz apartmana; osobito ručnika u svrhu korištenja na plaži.
 10. Remećenje mira u vremenu 14-16 sati i 23 – 07 sati, te stvaranje prekomjerne buke upotrebom radia, televizora ili drugih aparata, odnosno muzičkih instrumenata.

Gost je dužan:

 1. Pridržavati se kućnog reda i koristiti prostorije, inventar i instalacije pažnjom dobrog domaćina.
 2. Ukoliko dođe do nestanka ili oštećenja instalacija, namještaja, uređaja ili opreme apartmana obavijestiti iznajmljivača. Ukoliko je do nestanka ili oštećenja došlo krivnjom gosta, gost je dužan nadoknaditi odgovarajuću protuvrijednost.
 3. Sam brinuti za svoje stvari i dragocijenosti ostavljene u apartmanima/sobama i iznajmljivač ne odgovara za eventualni nestanak istih.
 4. Odjaviti se prije odlaska.
 5. Na dan odlaska osloboditi apartman do 10 sati.
 6. Smeće iz apartmana odložiti u kontejner.
 7. Na dan odlaska složiti svo prljavo rublje u kupaonicu apartmana.
III PRAVA I DUŽNOSTI IZNAMLJIVAČA

Iznajmljivač ima pravo:

 1. Otkazati korištenje usluga gostu koji svojim ponašanjem remeti red i mir.
 2. U odsutnosti gosta, u osobitim okolnostima, ulaziti u apartman radi sprečavanja moguće štete ili opasnosti. O svom ulasku u apartmane iznajmljivač je dužan izvjestiti gosta u prvom sljedećem kontaktu.

Iznajmljivač je dužan:

 1. Osigurati red i mir i pružiti gostu svu potrebnu pomoć oko njihovog smještaja.
 2. Nađene odnosno zaboravljene stvari predati, odnosno poslati gostu.

Prilikom Vašeg boravka u Holiday Dream apartmanima ne ustručavajte se za bilo koja dodatna pitanja ili pomoć obratiti osobi zaduženoj za apartmane ili samome vlasniku. Također nakon Vašeg boravka svoje primjedbe, želje i pohvale možete iznjeti u obrascu upitnika za goste kojeg ćete pronaći u apartmanu.

Želimo Vam ugodan boravak u Holiday Dream apartmanima..